Conference NoSE 2017 Warsaw University of Technology 19.05.2017

 

Conference Plan:

NoSE 2017 – Warsaw, May 19th 2017

09:00 – 09:15                     Welcome by INCOSE Poland
09:15 – 10:00                      Gina Guillaume-Joseph – 45 min.
Improving Systems Engineering Project Outcomes through Predictive Analytics

10:00 – 10:30                      Coffee Break and Networking

10:30 – 11.15                      Juan Llorens – 45 min.
Automatic Traceability between models and requirements: The trigger for Systems Engineering Interoperability
for engineering designs?

11:15 – 12.00                      Pawel Skruch, Dariusz Cieslar, Krzysztof Kogut – 45 min. Systems Engineering of Uncertain Systems

12:00 – 13:00                     Lunch & Networking

13:00 – 13:45                      Jonas Hallqvist – 45 min.
Introducing MBSE by using Systems Engineering principles

13:45 – 14:30                      Christian Neureiter – 45 min.
A Domain Specific and Model Based Systems Engineering Approach for the Smart Grid

14:30 – 15:00                     Coffee Break & Networking

15:00 – 15:45                      Donatas Mazeika – 45 min.
MBSE is the New SE: Establishing the New Culture in the Organization

15:45 – 16:00                     Famous Last Words

 

Location:

Warsaw University of Technology (WUT), The Center for Innovation and Technology Transfer Management, 4 Rektorska St., 00-614 Warsaw, Poland

 

Registration for NoSE 2017 in Warsaw on May 19th is now open.

In Warsaw the NoSE conference is arranged by INCOSE Poland and Warsaw University of Technology. The event is held at The Center of Innovation and Technology Transfer Management, 4 Rektorska St., 00-614 Warsaw.

The registration fee is:

  • 150 PLN for members of INCOSE or Faculty of Warsaw University of Technology
  • 50 PLN for students (also full-time PhD students)
  • 200 PLN for others

The fee does not include VAT (23%). The fee includes also lunch and refreshments.

For registration send e-mail to Aleksander Buczacki (aleksander.buczacki@incose.org) and indicate the registration category that applies. Include your invoicing address in the e-mail.

May 12th is the final date for registration. Welcome to NoSE 2017 in Warsaw!

 

 

Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*