Konferencja NoSE 2017 w Warszawie

 

Plan wydarzenia:

NoSE 2017 – Warszawa 19 maj 2017

09:00 – 09:15                     Welcome by INCOSE Poland
09:15 – 10:00                      Gina Guillaume-Joseph – 45 min.
Improving Systems Engineering Project Outcomes through Predictive Analytics

10:00 – 10:30                      Coffee Break and Networking

10:30 – 11.15                      Juan Llorens – 45 min.
Automatic Traceability between models and requirements: The trigger for Systems Engineering Interoperability
for engineering designs?

11:15 – 12.00                      Pawel Skruch, Dariusz Cieslar, Krzysztof Kogut – 45 min. Systems Engineering of Uncertain Systems

12:00 – 13:00                     Lunch & Networking

13:00 – 13:45                      Jonas Hallqvist – 45 min.
Introducing MBSE by using Systems Engineering principles

13:45 – 14:30                      Christian Neureiter – 45 min.
A Domain Specific and Model Based Systems Engineering Approach for the Smart Grid

14:30 – 15:00                     Coffee Break & Networking

15:00 – 15:45                      Donatas Mazeika – 45 min.
MBSE is the New SE: Establishing the New Culture in the Organization

15:45 – 16:00                     Famous Last Words

 

Lokalizacja: Politechnika Warszawska, Centrum Zarządzania Innowacjami i Transferem Technologii, ul. Rektorska 4, 00-614 Warszawa.

 

Rejestracja na konferencję NoSE 2017 w Warszawie jest już otwarta!

Konferencja NoSE 2017 w Warszawie jest organizowana przez INCOSE Polska oraz Politechnikę Warszawską. Wydarzenie odbędzie się w Centrum Zarządzania Innowacjami i Transferem Technologii, ul. Rektorska 4, 00-614 Warszawa.

Opłata rejestracyjna wynosi:

  • 150 PLN dla członków INCOSE oraz pracowników Politechniki Warszawskiej
  • 50 PLN dla studentów (również dla studentów studiów doktoranckich, dziennych)
  • 200 PLN dla pozostałych

Opłata nie zawiera podatku VAT (23%). W cenę wliczony jest lunch oraz przekąski.

Aby zarejestrować się na konferencję należy wysłać maila do Aleksandra Buczackiego (aleksander.buczacki@incose.org) wraz z informacją na temat kategorii rejestracji oraz adresem fakturowania.

Ostateczna data rejestracji to 12 maja. Zapraszamy!

 

 

Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*